Sarok.org

EGY IGAZI GYÖNGYSZEM A DISZNÓK KÖZÖTT!!

Örömmel és büszkén mutatjuk be ÖNNEK az új SAROK BLOG termékcsaládot!

A legújabb kutatások eredményét bemutató, a mai kor elvárásainak megfelelő, ápoló-védő és környezetbarát összetevőkből készült új termékcsalád – az ukrán-francia-mongol igényesség és elegancia tükre.
Egyszóval blog.

Előnyei más blogokkal szemben:

  • kimondottan rugalmas, épp ezért a blogot tetszőleges helyre lehet felrakni, tekintet nélkül az alakra és a felszínre (igen, akár az izületekre is)
  • a blog felrakása nem igényli sem tűz sem más nyomásképző felszerelések használatát sem, néha sem.
  • könnyű a használata, saját magunk is elhelyezhetjük írásainkat a tetszőlegesen kiválasztott pontokra (kis segítséggel, még a hátra is)
  • a szívás erősségét is lehet szabályozni bizonyos dolgok összenyomásától függően
  • a blog nem korlátozza a mozgást, használhatja a munkahelyén, sétáláskor, horgászáskor, vagy autóvezetés közben
  • a blog könnyű, nem törékeny, ütésálló, ami lehetővé teszi, hogy kirándulásokra, SŐT táncolni is magával vigye
  • az ukrán-francia-mongol minőségi alapanyagok tartóssága garantálja a hosszú használati időt
  • könnyű a tisztántartása is: szappanos vízzel moshatja őket (de könyörgünk, ne tegye ki semmi esetre sem sugárzó hőnek, például a radiátor, grizzly, kemence vagy extrém hőmennyiséget termelő apparátus mellé! JAJ!)
  • a készlet számtalan méretet tartalmaz, ami lehetővé teszi, hogy gyerekek és felnőttek is egyaránt használhassák


A Sarok mindenen és mindenkin segít!

Hogy egy közkeletű példával éljünk, és hogy mindenki könnyen el tudja képzelni, olyan ez az egész, mint a tűz nélkül használatos gumiköpöly. Mondjuk annál azért egy kicsikét kisebb. Bár egy sugárvédelmi dózisteljesítmény-mérőnél viszont jóval nagyobb, szóval ez baromira relatív.

Használati utasítás.

Kozmetikai tampon segítségével vigyük fel a blogot az arc és a nyak bőrére. A szem tisztításánál vigyázzon, hogy a blog ne kerüljön a könnyzacskóba. A gondos tisztítás után az blog-igazgyöngy szérummal frissítse bőrét, ajkait.
Utána, sőt közben is használhatja a buta bejegyzések elleni igazgyöngy krémet, amit postai utánvétellel megkaphat, ha regisztrál ITT, MOST, AZONNAL!

Figyelem! Használata közben az agy elvesztheti elasztikusságát! MI előre szóltunk! Ja, és ne vegye le a készülék burkolatát. Soha. És azt ugye mondanunk sem kell már, hogy tűzbe dobni még üres állapotban is tilos!


És Grizzlyk pedig nincsenek! Ez is tény.


©2006 Sarok.org
error: could not open ../logs/log.txt

Udvozoljuk az exception catch agaban!*

*Igen, ez egy hibaoldal

Mi van?

Ha ezt a szoveget olvasod (marpedig ugy fest, ugye?), akkor ez azt jelenti, hogy a rendszerben hiba tortent. Tokeletes vilagban sose kerulhetnel erre az oldalra.

Ki a hibas?

Veletlenul sem Te. Programozasi hiba, valoszinuleg nem tudja ertelmezni a rendszer amit akarsz tole. Pedig kellene tudnia. Hulye aki irta.

Es akkor most mit csinaljak?

Reszedrol semmi. Menj vissza a fooldalra, ott elmeletileg minden rendben lesz. A fejleszto viszont kap egy ertesitest, hogy veled epp ez tortent, meg hogyan, stb.

Kuldjel nekunk kepeslapot!

Mi abban remenykedunk, hogy nagyobb esellyel kerulsz ki a holdra, mint erre az oldalra. Ezert, ha mar itt vagy, ez nagy szerencse, kuldjel nekunk kepeslapot!
Meselj el nekunk, mit csinaltal kozvetlenul mielott bekerultel ide. Valahogy ugy, mint abban a sablon szovegben ott lent. Azt a szoveget torold ki es helyette ird be a sajat sikertortenetedet. Nekunk ez fontos.